Rabu, 14 April 2010

TUGAS SISWA

Hidep nu rumaos teu acan lulus dina ujian praktek kamari, cobi ngadamel hiji tugas ngenaan
teater tradisional nu aya di wewengkon jawa barat, tiasa mangrupi naskah teater atanapi ulasan ngenaan sajarah atanapi perkembangannana.
materi sareng bahan kangge tugas mangga teu langkung, bade milari dina internet atanapi bade ngempelkeun bukuna (ngenaan teater nu aya di jawa barat) karangan saha bae. Tugas kedah tos rengse dinten senen ping 19 April 2010. Saupami bahanna kenging dina internet mangga di print sareng dijilid sing rapih. Hatur Nuhun

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar